تولید کننده سیر سیاه 7

سیر سیاه یا بلک گارلیک چیست؟ طرز تهیه سیر سیاه در منزل

این ماده غذایی به طور طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان ترکیبات ضدالتهابی و ضد باکتریایی است که آن را به یک محصول غذا و دارویی مفید تبدیل کرده است. تخمیر سیر سفید و تبدیل شدن آن به سیر سیاه باعث واکنش‌هایی می‌شود که بر اسیدهای آمینه تاثیر می‌گذارد و به طور طبیعی، قند موجود در سیر را تغییر می‌دهد تا طعم و بافت سیر را تغییر دهد. رنگ مشکی متمایز سیر سیاه ناشی از تولید ترکیبی به نام ملانوئیدین است. واکنش تخمیر نه تنها رنگ سیر را تغییر می‌دهد، بلکه عطر و طعم را نیز تغییر می‌دهد. این فرآیند طعم تند سیر سفید را از بین می‌برد و سیر را سبک و جویدنی می‌کند.

در مقایسه روغن سیر سیاه با سایر روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل، باید بگوییم که روغن سیر سیاه دارای خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی بیشتری است. این ویژگی‌ها به آن کمک می‌کند تا به عنوان یک گزینه بهتر برای استفاده در درمان‌های طبیعی و مراقبت از پوست و مو شناخته شود. و اثر محافظتی کاملتری را هم در برابر عوامل محیطی بر روی پوست و مو داشته باشد. روغن سیر سیاه به دلیل داشتن خواص ضد باکتریایی، به درمان آکنه کمک می کند. از طرفی وجود آنتی اکسیدان های غنی و ارزشمند در این محصول می تواند به کاهش التهاب و قرمزی پوست کمک قابل توجهی کند. مورد بعدی از فواید روغن سیر سیاه برای پوست افزایش خاصیت ارتجاعی پوست است.

این خاصیت به دلیل وجود ترکیباتی است که به پاکسازی کبد کمک می‌کنند. تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف سیر سیاه می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. این خاصیت به دلیل وجود ترکیباتی است که باعث گشاد شدن عروق و بهبود جریان خون می‌شوند. ۲- فرآیند تخمیر سیر باید با روش های علمی و مطابق تحقیقات انجام شده باشد. زمان تخمیر مناسب برای سیر سیاه حداقل ۴۰ روز است و بهترین دمای تخمیر ۷۰ درجه سانتی گراد.

رنگ، بو و مزه و خواص سیر، با تخمیر در فرآیند تشکیل سیر سیاه تغییر می‌کند. سیر حاوی قند و اسیدهای آمینه است، هنگامی‌ که تحت تخمیر قرار می‌گیرد، ماده ای تیره به نام ملانوئیدین تولید می‌کند. ۲- روش تخمیر سیر برای تولید سیر سیاه در بایادی طبق روش های علمی و به روز دنیاست و فرمول خاصی دارد که منجر به تولید بهترین سیر سیاه می شود. به علاوه تولید سیر سیاه در تونل‌های مدرن و هوشمند جهت کنترل حداکثری کیفیت انجام می شود.

همان طور که از اسم این دستگاه معلوم است، سیر تازه خشک را به سیرسیاه تبدیل می کند. این دستگاه ها در ابعاد‌های مختلف از چند کیلو تا چند تن تولید می‌شوند و کشور‌های چین و ژاپن در صدر تولیدکنندگان این دستگاه‌ها هستند. وجود مقادیر قابل ملاحظه ای از عنصر منیزیم در سیر سیاه، باعث شده تا مصرف این محصول برای تقویت سیستم عصبی مناسب باشد، به همین جهت خوردن آن برای افراد مبتلا به افسردگی خوب است. فشار خون بالا که امروزه افراد زیادی را به خود درگیر کرده است، با مصرف سیر سیاه قابل کنترل می باشد. حتما در اطرافیان شما کسانی هستند که راه حل درمان بیماری‌های مختلف را مصرف سیر می‌دانند و همیشه از خواص سیر تعریف می‌کنند. عطر و طعم تند و تیز سیر به خوشمزه شدن هر غذایی کمک می‌کند و حتی خوردن آن به صورت خام هم برای خیلی‌ها خوشایند است.

بالا رفتن بیش از حد دما باعث خشک شدن سیر سیاه و سخت شدن جویدن و خوردن آن و همچنین شیرین نشدن آن می شود. کم بودن روزهای تخمیر هم می تواند باعث شود خواص درمانی سیر سیاه کمتر از حالت تخمیر کامل شود. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی تهیه کنیم که مطمئن هستیم فرآیند تخمیر به درستی و طبق روش های علمی انجام شده است. سیر سیاه نیز مانند سیر خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می تواند خاصیت رقیق کنندگی خون داشته باشد. فرآیند تخمیر همچنین با افزایش غلظت آنتی اکسیدان ها و ترکیبات زیست فعال مانند S-alyl cysteine کمک می کند که مزایای سلامتی سیر سیاه را افزایش می دهد. سیر آنقدر برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است که نوعی چرک خشک کن طبیعی محسوب می‌شود.

سیر سیاه را می‌توان به راحتی به عنوان یک میان‌وعده سالم مصرف کرد یا در پخت و پز از آن استفاده کرد. طعم شیرین و ملایم آن، این محصول را به یک افزودنی عالی برای غذاهای مختلف تبدیل کرده است. می‌توانید آن را در سالادها، سوپ‌ها یا حتی با غذاهای گرم مانند پاستا و برنج ترکیب کنید. برای مثال املت سیر سیاه، پاستا سیر سیاه و پیتزا سیر سیاه از غذاهای خوشمزه‌ای هستند که می‌توانید سرو کنید.


سیر سیاه فرآوری شده اُ آب
سیر سیاه فروشی
سیر سیاه قیمت
سیر سیاه قبل از خواب
سیر سیاه قرص
سیر سیاه قند دارد
سیر سیاه قیمت چند
سیر سیاه قوطی
سیر سیاه قلیایی است یا اسیدی؟
سیر سیاه قم